Субота
18.05.2024
15:30
Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість
RSS
 
Сайт учителя хімії
 Яремко Тетяни Сергіївни
Головна Мій профіль Реєстрація ВихідВхід
Каталог файлів »
МЕТОДИЧНА РОБОТА

НА ДОПОМОГУ УЧНЕВІ

ПІСЛЯ УРОКІВ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Методичний портал Електронний підручник. Основи хімії. Журнал "Хімія і Життя" Хімія. Все для вчителя. Великі хіміки Реферати з природничих наук

Пошук

Головна » Файли » Дослідницька діяльність » МАН

Застосування методів тонкошарової хроматографії для аналізу харчових продуктів
[ Викачати з сервера (3.72 Mb) ] 28.12.2014, 00:05
Міністерство освіти і науки України
Головне управління освіти і науки України
Харківської обласної державної адміністрації
Харківське територіальне відділення
Малої академії наук України
 
 
Наукове відділення         хімії, біології, екології та аграрних наук
                   Секція               хімія
 
Застосування методів тонкошарової хроматографії для аналізу харчових продуктів
 
Виконав   Каушнян Дмитро Володимирович  
            Учень 11-б класу
                                       Ізюмської загальноосвітньої школи
           І –ІІІ ступенів №6
                                                      Ізюмської міської ради в Харківській області
 
                Керівник роботи
                                         Яремко Тетяна Сергіївна, вчитель хімії,
          спеціаліст  І категорії
 
 
 
Харків 2011
Категорія: МАН | Додав: Химичка
Переглядів: 332 | Завантажень: 18 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
НАОЧНІСТЬ

ВПЕРЕД ДО УСПІХУ!
Вперед, до творчих успіхів!

ЗВІРЕМО ЧАС

КОРИСНІ САЙТИ
МОН України Освіта.UA Педпресса Центр оцінювання
Журнал
Основа
Хімічний каталог
Алхімік Вікіпедія

Конкурси
гелиантус

Вхід на сайт